14.9.16

Disqus Beta univerzalna aplikacija se pojavila u trgovini

disqus-uwp-1

Disqus je već neko vrijeme u razvoju za Windows 10 (i Mobile) kao univerzalna aplikacija jer imamo veoma dobar kontakt do razvijača Disqus platforme koji su nam to potvrdili te danas ponovno potvrdili da će aplikacija uskoro biti puštena kao javna beta verzija koju možete i vi instalirati i po prvi put će biti dostupna za PC jer je Disqus podržavao svojom aplikacijom samo Windows Phone 8.1.

 

Disqus platforma, iako smo ugradili komentare u našu Windows Novosti aplikaciju može vama ipak pomoći da pratite sve vaše komentare i portale na jednom mjestu iz koje možete također odgovarati na komentare ili davati glasove za iste. Nova Disqus aplikacija je potpuno pisana od početka za Windows 10 što će aplikaciju učiniti dosta bržom spram stare verzije. Razvijač Ryan Valentin je aplikaciju tek pustio u certifikaciju i vjerovatno će biti uskoro online, kada bude mi ćemo vas obavijestiti sa dodatkom na ovaj članak.

 

Preuzmite Disqus Beta aplikaciju ovdje*

 

*Možete preuzeti i Disqus Beta sada sa linkom iznad pa će vam se naknadno u trgovini pojaviti nadogradnja kada bude dostupna.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar