21.9.16

(Insider) Povratne informacije aplikacija ima nadogradnju

 

feedback hub - announcementsPovratne informacije aplikacija za Windows Insider korisnike na bržem načinu primanja nadogradnji od danas mogu preuzeti novu verziju aplikacije koja donosi tamnu temu u aplikaciju. Korisnici na Windows Phone pa i Windows 10 danas su navikli da imaju crnu ili bijelu temu aplikacije, a sve više razvijača se trudi sada da ostavi izbor korisnicima unutar aplikacije kako bi mogli podesiti to prema svojoj želji.

 

feedback-hub-dark

Nova verzija aplikacije je 1.1608.2441.0. Povratne informacije služe korisnicima za prijavljivanje bilo kakvih grešaka koje Microsoft direktno dobiva od vas. Prethodnik povratnih informacija je bio uservoice forum za WP kao i Windows. Microsoft je te forume spojio u jedan centralizirani hub koji ima pored povratnih informacija i generalne informacije o novim funkcijama, novim nadogradnjama kao i informacije o korisniku (insajderu).

 

Preuzmite Povratne informacije aplikaciju ovdje

 

Ono što želimo još dodati uz ovu aplikaciju, povratne informacije se zaista isplate, od WP7 preko WP8.0 i 8.1 Microsoft je ugradio većinu prijedloga koje je dobio od korisnika u tim forumima, a kroz povratne informacije aplikaciju sada to imamo na dlanu te možemo još aktivnije učestvovati u kreiranju sistema onako kako nama paše. NAravno prijedlog mora imati određen broj pristalica/glasova kako bi bio razmatran, ali Microsoft čita svaki prijedlog to možete biti sigurni.

 

Dodatno ako želite podijeliti neku od povratnih informacija s nama to možete iz aplikacije učiniti preko dijeljenja funkcije te mi onda savjetujemo otvaranje web stranice www.feedbackhub.link na kojoj možete unijeti vašu povratnu informaciju koju dobijete preko funkcije dijeljenja i koja je inače neupotrebljiva bez ove stranice. S ovom stranicom tek se pretvori u link koji mogu drugi kliknuti i otvoriti kako bi glasali za prijedlog koji želite podijeliti.

 

izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar