17.9.16

(Insider) Windows Karte dobile crnu temu

Windows karte naslovna setup

Microsoft je upravo pustio novu verziju 5.1609.2581 Windows Karte aplikaciju za Windows Insider korisnike na bržem načinu primanja nadogradnji sa nekoliko novih dodataka i poboljšanja. Ova verzija konačno donosi tamnu temu za aplikaciju koju korisnici zahtijevaju svakoj aplikaciji od razvijača. Kao u Windows Novosti aplikaciji postoje postavke da sistem odlučuje o temi aplikacije ali i da korisnik postavi onako kako želi.

 

maps-dark-pc

 

maps-dark-mobile

 

Pored ove promjene dodali su novi „traffic hub“ (saobraćajni hub) koji će korisnicima pokazivati saobraćaj između kuće i posla u vrijeme kada oni trebaju na posao ili s posla kući. Na toj kartici sa informacijama će se nalaziti snimci kamera (ako postoje na toj relaciji) kao i gustoću saobraćaja prema kojoj korisnik može vidjeti koji put da uzme.

 

Trenutno će Insider Preview korisnici na bržem načinu primanja nadogradnji testirati ovu nadogradnju i ako se pokaže dobro bit će puštena preko ostalih kanala na sporiji način i Release preview unutar Insider programa i na kraju oficijelno svim ostalim korisnicima. To može potrajati otprilike par sedmica do mjesec da stigne svim korisnicima kako je to bilo i ranije slučaj.

 

Preuzmite Windows Karte aplikaciju ovdje

 

Izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar