29.9.16

Kompanija NuAns želi izdati novi Neo sa Windows 10 Mobile

NuAns NEO

NuAns je japanska kompanija koja je proizvela NuAns Neo Windows 10 Mobile koji je najneobičniji Windows 10 Mobile kojeg smo do sada vidjeli. Njegovo kućište se sastoji od dva poklopca koje korisnici mogu kombinirati po želji te ova kompanija pruža veliki set poklopaca za izmjenu. NuAns je sakupljao novac preko Kickstarter kampanje za globalno puštanje ovog uređaja ali nisu dostigli željenu svotu novca koja bi osigurala proizvodnju i distribuciju globalno.

 

NuAns_NEO

 

Ipak su danas izjavili da će ponovno pokrenuti NuAns Neo model sa određenim poboljšanjima koja su skupili kroz komentare zajednice. te će opet pokrenuti kampanju za sakupljanje novca kako bi ova mala kompanija mogla globalno djelovati svojim Windows 10 Mobile uređajem.

 

NuAns Neo je oficijelno prodavan samo u Japanu i posjeduje specifikacije kao 5” zaslon (1280x720), Qualcomm Snapdragon 617 procesor koji podržava i Continuum, 2GB RAM, 16GB interne memorije proširive microSD karticom, USB Type-C konektor. Kompanije nije objavila nikakve detalje kada će započeti ponovno kampanju ali ako izjave nešto novo mi ćemo vam prenijeti kako bi imali više izbora pored Lumia, Acer, HP, Lenovo i drugih Windows 10 Mobile modela od manje poznatih kompanija kao UMI i Funker.

 

izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar