22.9.16

Microsoft izjavio da određeni Surface Pro 3 modeli imaju problem sa baterijom

surface-pro-3-with-keyboard

Korisnici sa Surface Pro 3 uređajima koji su pronašli grešku sa baterijom su pokrenuli Microsoft u istragu oko greške sa jednim od dva modela baterije koji su ugrađeni u Surface Pro 3 modele. Nedavna firmverska nadogradnja za Surface Pro 3 je ispravljala greške sa baterijom koja se nije punila do kraja, a sada Microsoft izjavljuje da su upoznati novom greškom koja korisnicima u sred punjenja javi da uređaj više ne puni iako je uređaj uključen na punjač.

 

Baterije koje su pogođene ovom greškom su proizvedene od LGC proizvođača, dok ostali modeli Surface Pro 3 sa baterijama od Simplo proizvođača nemaju ovu grešku. Iako se ranije vjerovalo da greška leži u firmverskoj nadogradnji ispostavlja se da to nije slučaj prema Microsoftu.

 

Microsoft dalje izjavljuje kako će poduzeti potrebne korake kako bi ispravili ovu grešku za svoje korisnike te se obratiti ponovno sa mogućim rješenjem. Znamo da određeni broj naših čitaoca ima Surface Pro 3, jeste li vi primijetili kakve anomalije tokom punjenja uređaja?!

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar