23.9.16

PicsArt aplikacija ima nadogradnju

Picsart Desktop 03

PicsArt aplikacija o kojoj smo nedavno pisali danas ima nadogradnju sa novim izgledom i dodaje Live Tile koji će prikazivati nove fotografije koje su objavljene unutar aplikacije. Ne znamo hoće li Live Tile prikazivati i obavijesti za što se inače može koristiti Live Tile ali za sada izgleda dobro. Aplikacija služi za obradu fotografija i uz to ima aspekt socijalne mreže što će se svidjeti digitalnim umjetnicima jer mogu dobiti priznanje koje se nadaju da zaslužuju.

 

Mobile screenshot

 

PicsArt aplikacija ima veoma moćne alate obrade fotografije i dolazi blizu win32 programima na vašem računaru. razvijači su uložili mnogo truda i vremena oko cijele aplikacije i ona radi zaista dobro. Određene fotografije koje vidite na našem blogu su obrađene upravo ovom aplikacijom. Iako posjedujemo Adobe Photoshop, Illustrator i druge programe koristili smo ovu aplikaciju kako bi se uvjerili u njene sposobnosti.

 

PA_gif-loop

 

Pored nove pločice dodali su novu ikonu koja se razlikuje od prijašnje, sada je obojena i logotip ide u pravac Instagram logotipa. U svakom slučaju dobro osvježenje. Ako koristite iOS PicsArt ima danas nadogradnju i za iOS gdje pored nove ikone donosi i efekte koje vidimo u Prisma aplikaciji. Ostaje da vidimo hoće li iste efekte ugraditi i za Windows verziju uskoro. Za one kojima je previše komplicirana aplikacija ovdje možete pronaći “upute” kako da iskoristite određene funkcije aplikacije na pravi način.

 

Preuzmite PicsArt aplikaciju ovdje*

 

*Aplikacija je univerzalna i radi na računarima isto kao i na Mobile uređajima sa Windows 10.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar