13.9.16

Windows Novosti univerzalna aplikacija ima nadogradnju

WN nova verzija 04.08.2016 2

Danas smo pustili novu verziju naše aplikacije za plaćene i besplatne korisnike u isto vrijeme. Nova verzija donosi nekoliko novih stvari, a prije svega što smo obećali i dijelom izveli u prošloj nadogradnji – ušteda internet prometa korisnicima. Plaćena verzija aplikacije je na verziji 4.0.99.0 dok je besplatna na 4.0.100.0, iako su identične aplikacije besplatna je imala malu grešku koju smo morali ispraviti i zbog toga za jednu verziju veći broj.

 

 

Ova nadogradnja kao što smo spomenuli donosi uštedu internet prometa kojeg će te osjetiti svaki dan, naime otvaranjem aplikacije možda ste primijetili da se fotografije na naslovnoj stranici brže učitaju, sa ili bez interneta, to smo uveli zadnjom nadogradnjom, a ovom ćemo tu funkciju samo još poboljšati. Cache tj. privremena memorija fotografija će trajati 30 dana nakon čega će se fotografije brisati automatski u pozadini dok aplikacija ne radi tako da korisnik od toga ništa ne osjeti niti vidi. Osjetit će samo nakon mjesec dana iste potrošnje u aplikaciji da je potrošio znatno manje interneta.

 

Blurred H Menu

 

Osim ove promjene uveli smo nakon više prepreka swipe/brisanje funciju na hamburger meni tj. od sada ga možete sa lijeve strane zaslona povući i otvoriti, isto tako možete držeći za ivicu vratiti ga nazad. Naravno vraćanje radi i back tipkom kao i pritiskom izvan hamburger menija.

 

Blur članak

 

Vezano uz hamburger meni Anniversary korisnici će na Mobile uređajima vidjeti blur efekt koji će zamutiti pozadinu tako da se lijepo vidi glavni meni. Uz ovo iznad dodali smo i pozadinski zadatak koji se pokrene kada se ažurira aplikacija i pri tome će te dobiti od naše aplikacije obavijest sa novom verzijom aplikacije ali i u tom procesu se aplikacija ponovno prijavi za pozadinski rad. To predlaže Microsoft tako da bi aplikacije radile kako treba u pozadini. Naravno da smo ispravljali i greške ali upoznati smo sa tim da nisu sve ispravljene, radimo na tome da aplikacija bude na kraju bez ijedne greške.

 

Poznate greške trenutno u aplikaciji:

  • Na PC uređajima sa Redstone 2 nadogradnjom se app može srušiti nakon otvaranja sa obavijesti.
  • Na PC verziji se može desiti da prilikom navigacije unazad animacija se ponavlja, radimo već na ispravljanju.
  • Ako se jedna ili više fotografija ne učita na spisku aplikacija potrebno je da izbrišete svu privremenu memoriju fotografija to je u postavkama aplikacije > izbriši fotografije.

 

Preuzmite Windows Novosti plaćenu aplikaciju ovdje

 

Preuzmite Windows Novosti besplatnu aplikaciju ovdje

 

Ako otkrijete bilo kakve dalje greške sa aplikacijom javite nam se ili ovdje u komentarima ili direktno na wpnovosti@outlook.com. Tek smo pustili nadogradnju i može potrajati par sati da bude dostupna u svim regijama i trgovinama.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar