22.10.16

FIFA 17 Mobile igra ima svoju prvu nadogradnju

fifa17-mobile

FIFA 17 Mobile igra je nedavno tek izašla i razvijači, EA, podržali su i Windows 10 Mobile sa svojom novom igrom. Nakon prezentacije igre primijetili smo da se korisnici žale na rušenje aplikacije i ova nadogradnja donosi određene ispravke koje će to možda za vas popraviti.

 

FIFA 17 Mobile ingame

Igra se u prethodnoj verziji mogla instalirati na microSD karticu ali kako vidimo od ove verzije to više nije moguće. Razvijači ograničavaju instaliranje aplikacija/igara na microSD kartice čisto radi performansa jer microSD kartice koliko god kvalitetne bile ne mogu biti brze i kvalitetne kao interna memorija. Korisnici su često nezadovoljni performansima aplikacije na microSD karticama i razvijači su prvi koji to osjete, a ocjene aplikacije/igre trpe jer to korisnici ne znaju pa ispoljavaju svoje nezadovoljstvo na ocjenama aplikacije/igre ili čak spominju sistem da je sistem kriv što ne radi dobro na njihovom uređaju.

 

Igru korisnici moraju instalirati na internu memoriju kako bi je mogli igrati.

 

Nova verzija FIFA 17 Mobile igre je 2.2.0.0 i donosi:

 

  • Poboljšano igranje sa ispravkama i poboljšanjima u trčanju i preciznosti te ciljanju tokom dodavanja.
  • Poboljšanja u napadu gdje možete balansirati taktiku, povećavajući duboke udarce kao i slobodne udarce kao i davanje svakom golu na značaju kada je u pitanju dobivanje novih fanova.
  • Poboljšanja u razinama teškoće igre.
  • Vizualno poboljšanja.
  • Poboljšanja oko kamere koja će sada prikazivati šire polje terena.
  • Revidirana je tačka o stvarima koje posjeduje igrač.
  • Poboljšanja u modusu koji pokazuje igraču kako da se igra.
  • Podrška za japanski, korejski, tradicionalno kineski i pojednostavljeni kineski jezik.

 

Preuzmite FIFA 17 igru ovdje*

 

*FIFA 17 Mobile nije punokrvna igra koja je dostupna za Xbox, PS i PC nego je mobilna verzija koja je specijalno napravljena za mobilne uređaje koji reagiraju na dodir kao Windows 10 Mobile.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar