21.10.16

[Insider] Dostupan Windows 10 Mobile build 14393.351

Nadogradnja setup novi

Novi Insider Preview build je upravo pušten za korisnike na Release Preview i sporijem kanalu primanja nadogradnji. Release Preview je najsigurniji kanal unutar Insider Preview kanala te prima samo zakrpe za zadnji oficijelni build koji je dostupan, a to je Anniversary nadogradnja (14393). Današnji build je 14393.351.

 

Iako je nadogradnja puštena korisnicima nemamo izvještaj o tome šta je novo u nadogradnji. Kada bude dostupan dodat ćemo u ovaj članak.

 

Dodatak za Insider korisnike na bržem načinu primanja nadogradnji

 

Jučer smo dobili novi Insider Preview build na bržem načinu primanja nadogradnji koji je kod nekoliko korisnika zapao na 0% tokom preuzimanja nadogradnje. Microsoft se izjasnio više puta jučer nakon putanja Insider Preview builda da rade na ispravljanju greške. Za sve koji su zapali u toj grešci mogu pogledati ovdje i učestvovati u rješavanju iste sa informacijama. To je rizik korištenja prvenstveno Insider Preview programa koji je ranije bio interni dio koji korisnici nisu nikada vidjeli niti iskusili, a još važnije je brži način primanja nadogradnji je totalno ne provjeren i nije za svakoga preporučljiv. Posebno ne za one koji ne znaju šta je Insider Preview program.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar