9.10.16

Microsoft poziva na događaj krajem oktobra koji ima veze sa Windows 10 i Surface

Microsoft Event

Microsoft poziva oficijelno na događaj 26.10.2016. koji će se održati u New Yorku u 16 sati po našem vremenu. Na ovom događaju će Microsoft predstaviti vjerovatno novi Surface hardver kao Surface Pro 5 i Surface Book 2. Nije za očekivati prezentiranje Surface Phone-a, pa čak i Microsoft Band ne vjerujemo da ćemo vidjeti u novom izdanju ove godine.

 

Pored Surface Pro 5 i Surface Book 2 očekuje se i prezentacija novog All in one uređaja (računara) koji još ne znamo kakvu će primjenu imati ali vjerujemo da će imati nešto novo na sebi i isticati se kao i Surface Pro 4 i Surface Book od konkurencije pa možda i napraviti novu smjernicu u hardverskom dizajnu uređaja.

 

Na tom događaju ćemo čuti više o Windows 10, vjerovatno o novim funkcijama sistema koje planiraju dodati sa Redstone 2 nadogradnjom koja je trenutno u razvoju ali Insider Preview korisnici u kanalima sporijeg i bržeg primanja nadogradnji mogu testirati i graditi novi sistem zajedno sa Microsoftom.

 

Moguće je i prezentiranje HoloLens novosti na ovom događaju ali bolje da nas iznenade nego da saznamo sve unaprijed. Prošle godine u oktobru Microsoft je predstavio Surface Pro 4, Surface Book, Lumia 550, 950 i 950XL kao i Microsoft Band 2, ove godine vjerujemo da neće toliko uređaja biti.

 

Šta bi vi voljeli najviše vidjeti na ovom događaju?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar