21.10.16

Prateća aplikacija za Battlefield 1 od sada dostupna za Windows 10 Mobile

battlefield-1

EA-ova igra Battlefield 1 je sigurno jedna od najaktuelnijih igara na konzolama kao i na računarima. Od danas je dostupna i za Xbox One konzolu. Kompanija iza igre Battlefield 1 je EA i izdali su jučer i oficijelnu prateću aplikaciju za Windows 10 Mobile. Poslije prateće FIFA 17 aplikacije i FIFA 17 mobilne igre lijepo je vidjeti kako veća kompanija kao EA podržava Windows 10 Mobile.

 

Mobile screenshot 1

 

Aplikacija će vam omogućiti sve ono što inače možete uraditi i sa web stranice ali uz lakoću korištenja aplikacije na pametnom telefonu. Prema opisu aplikacije:

 

“Ostanite uvijek aktuelni sa pratećom Battlefield™ aplikacijom. Provjerite vaš status te mijenjajte vaše postavke. Dizajnirajte vaše ambleme i pratite najvažnije vijesti u vezi Battlefield igre. dalje aplikacija omogućava -

  • Karijerni modus sa vašim profilom i identitetom na Battlefield.
  • Prilagođavanje – prilagodite vašeg vojnika usput sa potpunom podrškom za Battlefield 1.
  • Amblemi – editor amblema i galerija te alati za editiranje će vam omogućiti pravljenje genijalnih amblema za korištenje u Battlefield.
  • Spisak prijatelja – spisak prijatelja će vam olakšati pronalazak novih prijatelja te imate dnevne izvještaje o statistikama vaših prijatelja.

 

Mobile screenshot 2

 

Ova prateća aplikacija podržava Battlefield 1 kao i Battlefield 4, aplikacija zauzima 21MB i trenutno nije dostupna za PC nego samo za Windows 10 Mobile.

 

Preuzmite Battlefield prateću aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar