26.10.16

Pratite Microsoftov Windows 10 događaj 2016. (Dodatak - snimak)

windows-10-hero 2

Microsoft danas održava konferenciju koja će pokazati šta možemo očekivati od Windowsa 10 u narednoj nadogradnji ili nadogradnjama tj. Redstone 2 naredne godine. Uz pokazivanje softvera očekuje se i prezentacija uređaja (jednog ili više), najviše glasina se čulo do sada o Surface All-in-one računaru koji treba imati 30” zaslon i određene novitete spram dosadašnjih Desktop računara.

 

O drugim uređajima nije se čulo ništa i nismo sigurni hoće li nešto uz Surface All-in-one biti prikazano jer i prošle godine u tajnosti se držao Surface Book koji je prezentiran na samom kraju i nije ga nitko očekivao. Vrlo je moguće da ćemo vidjeti oficijelno prezentiranje Alcatel sa VR kao i ponovno izlaganje HP Elite x3 jer je sada zvanično u prodaji te je dobio firmversku nadogradnju baš jučer.

 

Pratimo događaj ispod, a vijesti ćemo objavljivati naknadno. Javite nam se u komentarima i ostavite vaše mišljenje jer otvaranjem komentara iz naše aplikacije neće se prekinuti live stream i možete se uvijek vratiti da pratite uživo.

 

Dodatak

 

Windows 10 događaj je prošao ali videozapis (snimak) možete pogledati ispod još jednom.

 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar