19.10.16

Viber aplikacija za Windows 10 ima nadogradnju

viber uwp naslovna

Univerzalna Viber aplikacija danas ima nadogradnju na verziju 6.3 koja donosi nekoliko novosti za korisnike. Ovu verziju su jedno vrijeme testirali Beta testeri i sada je došlo vrijeme da je i vi ostali probate. Nadogradnja donosi -

 

Dodatne informacija o razgovoru, sa swipe-om desno od svakog razgovora sada imaju medijski dodaci koje ste slali ranije tom korisniku kao i druge informacije vezane za razgovor.

 

Viber emojis

Veliki emotikoni si se sada pokazuju na zaslonu kada ih pošaljete umjesto unutar “oblačića” u kojem je poruka.

 

Viber video poziv

Javljanje video pozivom na video poziv – funkcija je logična i sama se objašnjava, kada primate poziv preko viber-a možete direktno pokrenuti video poziv .

 

Viber uzvratni poziv

Direktno pozivanje sa spiska svih razgovora – od sada kada imate propušten poziv ili video poziv možete pokrenuti poziv ka tom korisniku direktno sa spiska gdje su svi razgovori. Ikona se pojavi sam oda ne bi otvarali razgovor i gubili vrijeme na dodatne pritiske, ista će nestati kada otvorite taj razgovor.

 

Viber stikeri-naljepnice u obavijestima

Stikeri/naljepnice u interaktivnim obavijestima – Windows 10 podržava interaktivne obavijesti i Viber podržava iste od kako je univerzalna aplikacija. Sa ovom nadogradnjom će se još poboljšati jer možete vidjeti naljepnice koje vam neko pošalje. Prvo će pisati da se dobili naljepnicu i kada povučete prstom obavijest da je proširite vidjet ćete naljepnicu u punoj veličini.

 

Nove uslove korištenja - Viber je dodatno vršio izmjene uslova korištenja koje možete pročitati ovdje.

 

Preuzmite Viber aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar