17.10.16

Windows Novosti aplikacije imaju nadogradnju

WN nova verzija 04.08.2016 2

Danas smo pustili novu nadogradnju za naše univerzalne aplikacije. Plaćena aplikacija je na verziji 4.1.7.0. dok je besplatna na 4.1.1.0, potpuno su iste samo što besplatna ima reklame kao i do sada. S ovom nadogradnjom smo ispravili određene greške koje su bile kritične i dodali nekoliko novih stvari.

 

Nadogradnja donosi:

  • Ispravke za hamburger meni na PC i Mobile. NA PC i tabletima sada također ima blur efekt kada se otvori ako posjedujete Anniversary nadogradnju.
  • Ispravke oko Disqus komentara da se nije moglo glasati pozitivno za prve komentare koji su najbliži lijevoj ivici zaslona.
  • Novi izgled postavki sa pivotima radi lakše snalaženja
  • Nove postavke da utišate obavijesti u određenom periodu koji vi zadate. Utišane obavijesti neće paliti vaš zaslon i neće se čuti što je veoma korisno tokom noći posebno ako mi objavljujemo članke kasno.
  • Nova implementacija za Disqus komentare koja će raditi efikasnije i omogućili smo sada prijavu pomoću Facebook, Twitter i Google naloga u komentarima.

 

Windows Novosti nove postavke 17.10.2016

Nove postavke je sada sve sortirano. Na stranici “Pločica i obavijesti” su nove postavke za utišavanje obavijesti tokom određenog perioda.

 

Određene greške još nismo ispravili ali to ćemo svakako uraditi u narednom periodu. Nadamo se da uživate u našim aplikacijama. Ako imate dodatne sugestije oko funkcija koje bi mogli ugraditi javite se na wpnovosti@outlook.com.

 

Preuzmite Windows Novosti plaćenu aplikaciju ovdje

 

Preuzmite Windows Novosti besplatnu aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar