9.11.16

[Dodatak] Dostupna Windows 10 nadogradnja 14393.447

windows-10-logo

Microsoft je upravo pustio novu kumulativnu nadogradnju za Windows 10 korisnike izvan Insider programa koja će dovesti vaš sistem nakon instalacije na verziju 14393.447. Nadogradnja je trenutno dostupna samo za PC, dok za Mobile još istražujemo kada će biti.

 

Nova nadogradnja ne donosi nikakve nove funkcije jer za to je zadužen Insider Preview na bržem načinu primanja nadogradnji. Ipak nova nadogradnja donosi ispravke za sistem:

  • Poboljšanja u pouzdanosti sa reprodukcijom audio signala, Remote Desktop i Internet Explorerom 11.
  • Ispravljena greška koja je sprječavala korisnike da se spoje na VPN mrežu.
  • Ispravljena greška gdje planirani zadaci nisu bili pokrenuti nakon što se omoguće u Task Sheduler.
  • Ispravljena greška da bazom podataka APNa (Access Point Name).
  • Ispravljena greška sa Japanskim pismom gdje nedostajalo znakova nakon promjene sa Input Method Editorom.
  • Ispravljena greška da je u sistemskoj traci (task bar) prikazano greškom kako Wifi nema signala.
  • Ispravljena greška na Windows uređajima gdje se internet prekidao ranije nego oečkivano na uređajima sa kupljenim Wifi prometom.
  • Ispravljena greška sa novim bjeloruskim znakom za rubel “Br” kao i novi ISO 4217 kôd za BYN.
  • Ispravljene dodatne greške oko multimedije, Windows kernel, packaging release managment, autentifikacije, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Remote Desktop, Active Directory, Wireless networking, Windows shell, grafkiom, enterprise sigurnosti i Microsoft HoloLens.
  • Sigurnosne zakrpe za Boot Manager, Windows operativni sistem, kernel-mode drajvere, Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Microsoft Virtual Hard Drive, Common Log File System drajver, Microsoft Video Control, Windows authentifikacijske metode, Windows file manager i Microsoft Graphics Component.

 

Kada nadogradnja bude dostupna za Mobile obavijestit ćemo vas te dopuniti članak sa ispravkama za isti.

 

 

[Dodatak] Dostupno ažuriranje za Windows 10 Mobile

 

Microsoft je danas pustio i nadogradnju za Windows 10 Mobile. Nadogradnja za mobilne uređaje nosi oznaku 14393.448, znači minimalna razlika od nadogradnje za računala koja nosi oznaku 14393.447. Još uvijek nije objavljen popis promjena za Windows 10 Mobile, ali taj popis se ne bi trebao previše razlikovati od popisa promjena za računala. Ukoliko bude nekih značajnijih promjena koje su važne o tome ćemo vas svakako obavijestiti.

 

 

Hvala 84nbgd84 na dojavi, izvor: Windows update history

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar