19.11.16

HP u suradnji s Microsoftom priprema novi Windows 10 Mobile uređaj

HP_Elite_x3_Desk_Promo[2]

Poznata njemačka stranica Dr. Windows objavila je vijest o bliskoj suradnji Microsofta i HP-a, a navodno rade na razvoju novog uređaja koji će koristiti Windows 10 Mobile sustav.

 

Nažalost nije otkriveno kakav uređaj je u pripremi, specifikacije ni cjenovni rang, ali očekuje se da će ovaj uređaj imati dosta tehnologija koje su nekada koristili Lumia uređaji. Budući da Microsoft posjeduje prava na sve one tehnologije poput ClearBlack zaslona, Glance-a i sličnih detalja koji su krasili Lumia uređaje, nije nemoguće da ih Microsoft ponudi partnerima poput HP-a.

 

Uređaj bi trebao biti predstavljen u 2. mjesecu 2017. godine kada se održava i Mobile World Congress. Također, prema nekim ranijim glasinama Microsoft je već u svojim internim krugovima najavio predstavljanje novog Windows 10 Mobile uređaja tako da je vrlo vjerojatno riječ o istom uređaju.

 

Sve u svemu lijepo je vidjeti da se nešto događa na “sceni”, a kako se bude bližio MWC vjerojatno će procuriti još zanimljivosti o ovom ali nadamo se i uređajima drugih proizvođača.

Izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar