8.11.16

Microsoft pokrenuo Skype Insider program

Skype Logo naslovna

Microsoft je danas zvanično pokrenuo Skype Insider program za Windows, Android i iOS. U ovom programu su aplikacije za Android i iOS kao i Desktop program za Windows 7, 8 i 10. Univerzalna aplikacija Skype Preview koja se još razvija i koju već možete koristiti na Windows 10 (i Mobile) ima zaseban Insider program u koji korisnici dolaze automatski kada koriste Insider Preview za sistem.

 

Uz to i povratne informacije korisnici na Windows 10 (i Mobile) već neko vrijeme su dio Insider programa u kojem mogu testirati rane verzije aplikacije kao i davati sugestije i kritike. Ipak pošto je većina korisnika Skype-a na Windows Dekstop, Androidu i iOS ovaj program ima smisla kako bi Microsoft poboljšao svoj servis za Skype.

 

Kroz Insider program za Skype korisnici će dobivati ranije nove funkcije, mogu ostavljati povratne informacije i direktno učestvovati u kreiranju Skype-a. ako želite učestvovati u Insider Preview programu za Skype možete se prijaviti ovdje. Važno je još jednom napomenuti da Windows 10 Mobile korisnici imaju kroz Insider Preview program za sistem pristup ranim verzijama Skype aplikacije kao i mogućnost da ostavljaju prijedloge i kritike razvijačima te glasaju za prijedloge drugih korisnika.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar