13.11.16

Outlook Email od sada ima interaktivne obavijesti na Windows 10

Lumia 930 Outlook email

Outlook Email aplikacija je sada oficijelno, izvan Insider programa, dobila funkciju interaktivnih obavijesti na kojima možete označiti Email kao pročitan, brisati, arhivirati, postaviti oznaku ili prebaciti u mapu za smeće. Microsoft nije ugradio kako je to inače u aplikacijama kratkih poruka kao Skype, GroupMe i druge da možemo direktno odgovoriti na poruku jer Email može sadržati mnogo važnije informacije i koristi se u poslovnom svijetu gdje odgovor preko obavijesti bi mogao imati teške posljedice ako se ne pročita sav Email te odgovori samo na prvi dio koji vidite kroz obavijest.

 

outlook email interaktivne obavijesti wp_ss_20161112_0018 (2)

Opciju za interaktivne obavijest ne morate posebno uključiti i ona se pojavi kada povučete tj. otvorite obavijest brisanjem dolje na Windows 10 Mobile ili klikom/pritiskom na V znak pored obavijesti koja inače “razmota” i prikaže malo više sadržaja. često se tu kriju i fotografije pored teksta ali Email je prikazan samo kao tekst tj. prvih nekoliko znakova poruke.

 

Opcije koje vidite na interaktivnim obavijestima određuje direktno funkcija “swipe” s kojom možete uraditi iste funkcije koje smo spomenuli iznad, znači koje dvije funkcije postavite za brisanje lijevo/desno te dvije će biti prikazane i u obavijestima. Kako se vam čini ovaj dodatak na Email, oglasite se u komentarima?!

 

Preuzmite Outlook Email i Kalendar aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar