15.12.16

Alcatel potvrdio dolazak Idol 4S na Evropsko tržište

Alcatel idol-pro4

Ranije smo pisali kako bi bilo dobro da Alcatel pusti u prodaju Alcatel Idol 4S sa VR naočalama u Evropi jer je taj model trenutno dostupan samo preko T-Mobile u Americi i izgleda Alcatel je poslušao brojne komentare i odgovorio jednom korisniku na Twitteru na pitanje da li će biti dostupan Idol 4S (sa Windowsom 10) na Evropskom tržištu i odgovor je bio potvrdan.

 

Originalni Tweet:

 

 

Prijevod:

 

Mnogi su nas pitali o Idol 4S Windows 10 modelu i dobre vijesti za vas u određenim državama Evrope (Francuska) imat ćemo ga [Alcatel Idol 4S] #staytuned

 

Ohrabrujuća poruka za sve one koji ne žele Lumiju ali i za budućnost kada nestanu zalihe Lumia pametnih telefona trebat će Windows 10 Mobile imati zamjenu jer trenutno pored HP Elite x3, Acer Liquid Jade Primo, Acer M320 i 330, Funker W5.5 i Coship Moly X nema drugih modela na raspolaganju. Naravno u prodaji su još Lumia 550, 650, 950/950XL, zadnje dvije Lumije 950 i 950XL po nenadmašivim cijenama čak pa se čeka rasprodaja istih kako bi ostali proizvođači konačno imali hrabrosti ponuditi svoje modele.

 

HP Elite x3 nije ni namijenjen potrošačima nego više kao radna mašina, tak oda ostavlja izbor korisnicima trenutno u Evropi samo na Acer Liquid Jade Primo od modela sa boljim specifikacijama. Alcatel će biti dobrodošla promjena samo da ne bude ograničen kao u Americi na određenog mobilnog operatera.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar