22.12.16

Instagram aplikacija ima nadogradnju

Instagram novi Setup 2

Facebook je danas pustio novu nadogradnju za svoju Instagram aplikaciju na Windows 10 koja donosi nekoliko novosti koje su uživali korisnici na Androidu i iOS u zadnje vrijeme. Novosti ove verzije su Live video funkcija kao i poboljšanja oko poruka kao jednokratne poruke slično kao Snapchat.

 

instagram nestajuce poruke 3 instagram live video 2

Poruke se sada mogu slati u obliku fotografija ili videozapisa korisnicima ili grupama koje oni mogu pogledati samo jednom, isto kao Snapchat što funkcionira i još ćete dobiti obavijest ako netko napravi screenshot od vaše poruke. Slanje ovakvih poruka ide preko “story” kamere gdje inače snimate fotografije/video za priču i zatim umjesto da objavite kao priču pošaljete nekome.

 

Dužim pritiskom na poslanu poruku vidite kada je dostavljena te se ispod u malom kružiću vidi da li je pročitana i ako ne napravljena fotografija zaslona onda i to vidite. Lijepo je vidjeti da veće funkcije Facebook-ovih aplikacija dolaze redovnije na Windows Phone (Windows 10 Mobile) nego što su u godinama prije jer smo tada čekali godinu ili dvije na jednu nadogradnju aplikacije.

 

Napomena: Live video funkcija je puštena u valovima i može potrajati dok stigne do svakog korisnika te zavisi od regije korisnika.

 

Preuzmite Instagram aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar