22.12.16

LEGO objavio dvije nove igre za Windows 10 [Dodatak]

LEGO speed champions naslovna

LEGO kompanija je danas objavila dvije nove igre za Windows 10 (i Mobile) pod nazivima LEGO Pull-Back Racers 2.0 i LEGO Speed Champions. Igre su potpuno besplatne i zanimljive za sve uzraste. Obje igre su trkaćeg karaktera gdje vodite utrke protiv drugih. Pogledajmo ispod videozapise i fotografije kako izgledaju obje igre.

 

LEGO Pull-Back Racers 2.0

 

lego-pull-back-racers-2 02

 

lego-pull-back-racers-2 04

 

 

Preuzmite LEGO Pull-Back Racers 2.0 ovdje

 

LEGO Speed Champions

 

lego-speed-champions 04

 

lego-speed-champions 03

 

 

Preuzmite LEGO Speed Champions ovdje

 

Obje igre su univerzalne Windows 10 igre i podržavaju Continuum način rada u kojem možete telefon priključiti na TV i igrati na velikom ekranu igru kao što bi to radili na računaru.

 

Dodatak 23.12.2016.

 

Nakon što smo objavili ovaj članak sa novim igrama LEGO kompanije za Windows 10 otkrili smo da imaju još tri nove igre. Dvije od njih su za najmanji uzrast i zovu se LEGO Duplo Train i LEGO Duplo Animals s kojim će najmanji uzrasti imati dosta radosti dok je treća, LEGO Ninjago: Skybound za djecu od 6 godina i starije. Prve dvije igre su samo za Windows 10 Mobile napravljene dok je LEGO Ninjago: Skybound univerzalna igra i može se igrati i na računarima/tabletima sa Windows 10.

 

Lego Duplo train

 

Preuzmite LEGO Duplo Train ovdje

 

LEGO Duplo Animals

 

Preuzmite LEGO Duplo Animals ovdje

 

LEGO Ninjago

 

Preuzmite LEGO Ninjago: Skybound ovdje

 

Sve ove LEGO igre su potpuno besplatne i ne sadrže sadržaje koje se moraju ili mogu kupovati unutar igara. Pošto znamo da nas prati veliki broj čitaoca oko 25-45 godina pretpostavljamo da dosta vas ima djecu te je za vaše mališane ovaj izbor igara posebno pogodan.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar