12.12.16

Nova nadogradnja za WDRT alat ukazuje na širu prodaju HP Elite x3 kao i Alcatel Idol 4S

Alcatel idol-pro4

Novi flagship uređaji Windows 10 Mobile-a su ove godine HP Elite x3 kao i Alcatel Idol 4S, dostupnost tih modela je od samog starta ograničena jer su ih određeni mobilni operateri uzeli za sebe kao što je slučaj sa Idol 4S u Americi je trenutno dostupan samo na T-Mobile mobilnom operateru. HP Elite x3 je bio dostupan samo u određenim zemljama gdje HP ima i zaradu i potencijala sa ostalim uređajima koje imaju u ponudi.

 

WDRT HP, Alcatel

Ova nadogradnja ukazuje na Telestra mobilnog operatera za HP Elite x3 što će obradovati korisnike u Australiji kao i globalnu varijantu Alcatel Idol 4S jer se ne spominje T-Mobile. Pored toga dodaje podršku za Lenovo SoftBank Windows 10 Mobile uređaj. Gdje će se moći kupiti Alcatel Idol 4S još je otvoreno i zavisi od Alcatela ali ne bi čudilo da počnu sa prodajom u Evropi krajem ove ili početkom naredne godine.

 

Za korisnike u Evropi to bi bio dobar znak jer bi imali više izbora pored HP Elite x3 koji je ponegdje dostupan i pored Acer Liquid Jade Primo, Acer M330 i M320, Coship Moly X, Funker W5.5Lumia 950/950XL, 650 i 550 bi imali barem još jednog “boljeg” proizvođača sa dobrim pametnim telefonom.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar