14.12.16

Skype univerzalna aplikacija za Windows 10 ima nadogradnju

Skype uwp

Univerzalna Skype aplikacija je konstantno u izgradnji i danas prima novu nadogradnju koja donosi nazad funkciju video poruka kao i druge funkcije i mogućnosti. Microsoft prebacuje Skype na potpuno novu platformu u oblak gdje su morali određene funkcije WP8 aplikacije ponovno napisati za Windows 10 (i Mobile) pa smo vidjeli uklanjanje video poruka i sada je se ta funkcija ponovno vratila u novom ruhu i na novoj platformi u oblaku.

 

Skype screenshots Mobile

 

Pored ove funkcije korisnici će primijetiti dodatno:

  • Dijeljenje kontakata unutar Skype-a.
  • Konverzacije se sada mogu označiti kao pročitane dužim pritiskom/desnim klikom bez otvaranja istih.
  • Dodane su također nove prečice s dužim pritiskom na konverzaciji kako bi izbrisali određeni kontakt, blokirali isti ili uklonili/dodali u favorite.
  • Novost je također prikaz "samo ne pročitanih poruka”.
  • U razgovorima se vidljivi dugmići sada za poziv i video poziv na vrhu te dodavanje drugih kontakata u razgovor (grupni chat ili grupni video poziv).
  • Druge manje ispravke i poboljšanja izgleda aplikacije.

 

Botovi

 

EXPEDIA-SCREENSHOT-CROPPED-768x532

 

Pored ove nadogradnje Skype i Expedia su se udružili i dovest će novog Bota unutar novu Skype aplikaciju koji će korisnicima omogućiti da bukiraju rezervacije hotela i letova, vršiti pretragu hotela u blizini, editiraju rezervacije hotela i letova kao i druge funkcije koje nudi Expedia. Ako imate daljih pitanja možete besplatno preko Skype pozvati Expedia kako bi izvršili to što želite.

 

Uz Expedia Bot stižu još dva nova Bota jedan od njih će omogućiti korisnicima učenje stranog jezika. Skype ekipa se radi toga udružila sa Eton Institutom kao i kompanijom Leaninonline.xyz kako bi razvili ovog Bota koji uči korisnike strane jezike, a drugi je UPS Bot koji može pratiti vaše pošiljke unutar Skype aplikacije.

 

Botovi su novi način interakcije između važnih stvari u vašem životu i Microsoft je uveo Botove u Skype koji su integrirani u vaše razgovore, to znači oni mogu prepoznati šta vi želite i ako spominjete određeno bukiranje ili komandu taj Bot koji je zadužen za to će se uključiti u razgovor i omogućiti vam da izvršite to što želite bez napuštanja Skype aplikacije. Primjer je Expedia Bot s kojim ćete moći u budućnosti bukirati usput letove i hotele.

 

Preuzmite Skype aplikaciju ovdje

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar