13.2.17

U Windows trgovini se pojavila nova verzija Telegram Messenger aplikacije

Telegram Setup novi_thumb[1]

Telegram Messenger aplikacija je već dugo prisutna na Windows Phone platformi i vidjelo se da developeri koji stoje iza aplikacije ulažu dosta truda jer su u aplikaciju redovito dodavali nove funkcije. Čini se kako developeri spremaju još jedno ažuriranje aplikacije, a ovog puta je riječ o izmjeni dizajna jer postojeća aplikacija je dizajnirana za Windows Phone 8/8.1 verziju operativnog sustava.

 

telegram-new

Nova verzija aplikacije će donijeti dosta izmjena u dizajnu koji će više ličiti UWP aplikacijama, brojna poboljšanja i možda ono najvažnije, a to je odgovaranje na poruke direktno iz obavijesti (interaktivne obavijesti). Ovo još uvijek nije UWP aplikacija, već je Telegram ekipa očito odlučila maksimalno unaprijediti postojeću aplikaciju. Postoje također i neke naznake da rade na razvoju UWP aplikacije ali još uvijek nema nikakve službene obavijesti o tome.

 

Nova verzija aplikacije je dostupna na linku ispod i možete je pokušati instalirati ali je trenutno „blokirana“ jer je još uvijek u privatnoj beta fazi testiranja. U svakom slučaju dobre vijesti za korisnike Telegram Messenger aplikacije, nadamo se da nećemo još dugo čekati da ova verzija aplikacije izađe u javnost.

 

Telegram Messenger Private aplikacija

Izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar