27.3.17

Facebook gasi svoje aplikacije na Windows Phone i starijim verzijama Windows-a

Ako ste još uvijek korisnik WP 8.1 OS-a (kao i ja), možda je vrijeme da se prebacite na Windows 10 Mobile ili na drugi OS, jer još jedno veliko ime gasi svoje servise/aplikacije na starijim WP te Windows operativnim sustavima.

Kako je najavljeno u blog post-u, Facebook Messenger i Facebook aplikacije će prestati s radom na starijim Windows Phone te Windows sustavima, a ujedno i na nekim Android i iOS sustavima.

Kako i sami kažu, da bi dobili najviše od Messenger, pa i same Facebook aplikacije, korisnici bi trebali nadograditi OS na njihovim uređajima ili se prebaciti na drugi, jer im je u cilju da idu naprijed i da donose nove funkcije što većem broju korisniku, a dosta tih funkcija nije moguće ostvariti na starijem OS-u.

Windows Phone (WP 8.1) Messenger aplikacija

Korisnicima koji još uvijek koriste starije sustave i njihove aplikacije, su dali do znanja kako ukidaju podršku te da bi trebali nadograditi Messenger na najnoviju verziju ili uzeti u obzir nadogradnju sustava, ako ne i prelazak na drugi. Ako ne, možete koristiti Facebook Lite verziju ili se prijaviti direktno preko Vašeg preglednika/pretraživača.

Aplikacije na Windows 10 Mobile i Windows 10 će i dalje raditi bez problema te se na njima (iako smanjeno) aktivno radi i ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Do kraja Ožujka (Mart), slijedeće aplikacije neće raditi:
  • Facebook za Windows Phone
  • Messenger za Windows Phone 8 i 8.1
  • Facebook za Windows 8 i 8.1 (desktop aplikacija)
  • Ujedno, neke od starijih verzija aplikacija neće raditi na Android i iOS sustavima

Što Vi mislite o ovome kao korisnik starijih, ali i novijih verzija OS-a?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar