6.3.17

HP navodno radi na novom Elite X3-u i Lap Dock-u

HP-Elite-x3-laptop-dock

Na ovogodišnjem MWC-u vidjeli smo dosta stvari, novi Galaxy Book, Alcatel 2 u 1 uređaj PLUS 12, Porsche Desing BOOK ONE… Ono što nijesmo vidjeli, a falilo nam je, je Windows 10 Mobile. Kako je Microsoft odustao od Lumia  i dao proizvođačima da dalje oni vagaju sudbini Windows 10 Mobile, ostalo nam je kao nada ti proizvođači i njihovi uređaji.

 

Do sada smo vidjeli uređaje od HP-a, Acer-a, Alcatel-a… HP je na prošlogodišnjom MWC predstavio njihov Windows 10 Mobile uređaj Elite X3, koji je krenuo sa prodajom na ljeto. Pored samog uređaja HP-e nam je ponudio i neke dodatke. Jedan od tih dodataka bio je i Lap Dock, koji je služio za funkciju Continuum.

 

Na MWC je ,,krišom” prikazan novi i unapređeni HP Elite X3. Firma vjerovatno pokazuje potencijalni koncept o tome kako bi izgledala nova generacija telefona Elite X3. Na konceptu vidimo manje promjene  u dizajnu, kao i nedostatak HP’s Bang i  Olufsen zvučnika.

 

gf

 

dff

 

Pored Elite X3 mogli smo vidjeti i novi Lap Dock. Druga generacija ovog uređaja izgleda da ima veći zaslon 13”-14”, veću tastaturu, kao i još neke manje promjene u dizajnu.

 

new-hp-lapdock

 

Novi koncepti pokazuju da je HP još uvijek udružen sa Microsoft-om. Kako nam izgleda u budućnosti dolaze novi uređaji shvatamo da je HP bio zadovoljan sa prošlim Elite-om X3 što se tiče prodaje i da je spreman da izda još jedan Windows 10 Mobile uređaj. Trenutno za ove uređaje ne znamo ništa drugo, osim toga da postoje. Open-mouthed smile 

 

Pored slika svanuo nam je i snimak đe možemo vidjeti ove uređaje.

 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar