12.3.17

Još jedan koncept za Windows 10 Mobile

fdfd

U februaru napisalo smo članak o ,,fanmade” konceptu koji je napravljen od strane Windows Phone korisnika Leonela Funesa. Na konceptu je bilo  raznih promjena koje bi dobro došle Windows 10 Mobile-u.

 

Danas drugi korisnik Milad je predstavio novi koncept, za koji, ja, mislim da je najbolji do sada, naravno uvijek sa ponekim manama. 

 

Ono što mi se veoma sviđelo je ubacivanje akcionog centra sličnog kao na PC. Na slike vidimo isto, pri dnu, taskbar sa aplikacijama kao Edge, Camera, Store… Ono što mi se ne sviđa je to što su, primjer, vrijeme i WiFi u donjem desnom uglu, mislim da im je ipak mjesto gore.

 

rgfgf

 

Na druge dvije slike vidimo horizontalni prikaz Start menija, koji izgleda veoma dobro, kao i horizontalni prikaz zaključanog ekrana.

 

fvbvb

 

cvcvc

 

Takođe vidimo drugačiji način paljenja uređaja, slično kao na PC, transparentna traka za podešavanja zvuka kao i novi način unošenja lozinke, takođe slično kao na PC.

 

Dok mi čekamo Creators nadogradnju ima onih koji sami prave te ,,nadogradnje” u nadi da će nekada Windows 10 Mobile biti kako oni maštaju.

 

I ako izgleda veoma dobro pitanje je kako bi radio na telefone sa manjim zaslonom? Da li vam se sviđa ovaj koncept?

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar