14.3.17

Microsoft Teams dostupan globalno od danas [Dodatak]

g

 

Dodatak

 

Microsoft je danas, kako je i najavio, pustio globalno svoju novu konkurenciju Slack-u, Microsoft Teams, zajedno sa novim snimkom na kojem možemo vidjeti sve funkcije i promjene koje su došle sa globalnim puštanjem.

 

 

Originalni članak

 

Microsoft Teams, aplikacija koja je predstavljena u BETA fazi u novembru prošle godine biće dostupna globalno 14. marta 2017. godine. Microsoft Teams je napravljen posle neuspjelog pokušaja kupovine aplikacije Slack, pa će se sada on postaviti kao glavni konkurent.

 

Microsoft je rekao:

 

U utorak, 14. marta u 8:30 sati prije podne, slavimo globalnu dostupnost aplikacije Microsoft Teams – radni prostor zasnovan na razgovor u Office 365. Podpresjednik korparacije Microsoft-a Kirk Koenigsbauer će zajedno sa specijalnim gostom dijeliti perspektivu o timskom radu, šta je sve novo u Microsoft Teams i pričati kako kupci koriste Office 365 da sarađuju i donose velike rezultate.

 

FGF

 

 

Teams je centralno mjesto za timski rad koji će omogućiti korisnicima da sarađuju unutar jedne organizacije i veoma usko je povezan sa Office 365 alatima što će dalje omogućiti da su vam svi sadržaji na jednom mjestu.

 

U novembru je servis bio globalno ograničen i bio je dostupan u 181 zemlji svijeta na 18 jezika. Microsoft je u januaru naglasio da Teams koriste već 30 000 organizacija. Aplikacija je dostupna kao web preglednik, kao i za Windows, Mac, Android i iOS. Za više informacija o aplikaciji pogledajte ovdje.

 

Aplikaciju Microsoft Teams možete skinuti ovdje.

 

 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar