19.5.17

Fotografije navodnog Surface Pro (5) procurile


SP 5

Naredne sedmice Microsoft je zakazao događaj u Kini koji je povezan za  hardver i za koji se smatra kako bi mogao predstaviti naredni Surface uređaj. Surface Pro 4 već se smatra “starijim” modelom jer Microsoft nije izdao godinu za godinom novi model. Surface Pro 4 po nama i danas je dobar, posebno i boljim izvedbama s i5 ili i7 procesorima i 8 ili 16GB RAM može pomesti moć dosta stolnih računara danas.

 

SP5

SP 5 pozadina

Nakon što su predstavili Surface Laptop koji ima Windows 10 S instaliran vrijeme je za nove Pro modele koji će skoro pa vjerovatno doći sa Windows 10 Pro/Home varijantama. Izgled novog modela možda je sada  procurio, a izvor je pouzdani “VentruBeat” koji izjavljuje kako će u naredni ponedjeljak objaviti više detalja o Surface Pro (5). Pet u zagradi jer prema njima novi Surface će se zvati samo Surface Pro.

 

Uz nešto drugačiji izgled možemo naravno očekivati najnovije Intelove procesore kao i dodatnu opremu u vidu Typecover tastature kao i novi Surface Pen i novi Surface miš. Kada bude više detalja osim ovih fotografija objavit ćemo.

 

izvor: Windows Central

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar