19.5.17

Nadogradnja sa Windows 10 S na Windows 10 Pro će biti besplatna za određene korisnike


microsoft

Kao i prošle godine što je Microsoft objavio nakon isteka prve gratis godine u kojoj su korisnici mogli preuzeti Windows 10 sa važećim Windows 7, 8 i 8.1 licencama da korisnici koji koriste pomagala u Windowsu kao povećalo ili čitač zaslona i dr. imaju pravo na besplatnu nadogradnju bilo kada na Windows 10

 

Danas je Microsoft dodatno objavio da  isti korisnici mogu nadograditi besplatno sa Windows 10 S verzije koja je besplatna za proizvođače na Windows 10 Pro. Naravno Microsoft ne pregleda i ne traži potvrdu da vi koristite pomagala i to su određeni broj korisnika već vješto iskoristili ali ne znamo do kada će moći bez potvrde ili dokaza se nadograditi besplatno sa S na Pro.

 

Windows 10 S verzija je namijenjena za proizvođače koji žele proizvoditi jeftinije uređaje i koji su ograničeni u prvoj liniji na aplikacije iz trgovine i koji su ujedno sigurniji i brže spremni za rad. Windows 10 trgovina podržava i Win32 programe i nada Microsofta leži u tome da će programeri uz par klikova osposobiti svoju aplikaciju koja je Win32 “formata” za Windows trgovinu. Apple kao i Spotify su to već uradili sada je red na ostale koji žele bodriti Microsoft sa novim  sistemom za koji mi smatramo da će vremenom zamijeniti Pro i Home verzije.

 

izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar