15.6.17

Microsoft Surface Pro i Surface Laptop od sada dostupni u prodaji

surfacefamily.0

Microsoft je održao obećanje da će u prodaju stići tek predstavljeni Microsoft Surface Pro kao i Surface Laptop o kojima smo pisali u zadnje vrijeme. Od danas korisnici mogu naručiti nove uređaje od Microsofta direktno ali i preko trgovina koje inače i nude Surface uređaje.


L_BrandShowcase_v4_Color

Dostupnost (novog) Surface Pro i Surface Laptop je “ograničena” na jače zemlje svijeta koje imaju veću kupovnu moć kao što su Novi Zeland, Australija, Austrija, Belgija, Danska, Finska, Francuska, Irska, Luxemburg, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Švedska, Švicarska, Italija, Njemačka, Amerika, Španija i V. Britanija.


Dok je Surface Studio od sada dostupan i u slijedećim zemljama: Austrija, Kina, Danska, Finska, Njemačka, Hong Kong, Japan, Nizozemska, Norveška, Švedska, Švicarska i V.B. pored zemalja u kojima je bio dostupan od samog početka.


Surface linija proizvoda ili porodica uređaja je “skupocjeni/kvalitetni” segment u kojem Microsoft pokazuje drugim proizvođačima kako se mogu napraviti odlični Windows uređaji u raznim kategorijama. Novi član porodice Surface Laptop koji je prvi Laptop Microsoftov koji ne može biti ujedno i tablet kao Surface Book dobija do sada veoma pozitivne kritike na osnovu izrade, dizajna kao i specifikacija i performansi što ga postavlja na razinu Apple-ovih najboljih Macbook uređaja.


Znamo da ima SP4 korisnika među našim čitaocima i šta vi mislite o Surface Laptopu ili novom Surface Pro, da li ste u iskušenju prelaska na jedan od novih modela?


izvor: MSPU

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar