5.6.17

WinNovosti aplikacija ima manju nadogradnju

WinNovosti aplikacija

Danas nakon dužeg vremena izdajemo novu nadogradnju za našu Windows 10 aplikaciju WinNovosti. Nadogradnja dolazi za plaćenu i besplatnu verziju i donosi za obje verzije isto. U zadnje vrijeme smo primijetili kako se fotografije iz aplikacije ne otvaraju u aplikaciji nego u web pregledniku što je pogrešno, tu grešku smo sada ispravili.


Dodatno smo dodali podršku za Creators Update i sve pogodnosti koje donosi CU nadogradnja. Tako su primijetili naši Beta testeri odmah promjenu u komentarima ako koristite veličinu fonta u sistemu veću od 100% skaliranje će biti sada prikazano uredno i neće biti prelamanja teksta/redova. To je Microsoft ispravio sa Creators Update nadogradnjom i aplikacija je trebala dobiti podršku za CU kako bi ista ispravka bila i u našoj aplikaciji. Ako skaliranje ne bude uredno javite nam u komentarima da vidimo šta možemo dalje uraditi po tom pitanju.


Dodali smo u aplikaciju i nove autore na stranici informacija kao autore jer to nismo uradili ranije (sorry). I za kraj, imamo novu email adresu koja glasi winnovosti@outlook.com, njom će upravljati autori Windows Novosti tako da možete slobodno postavljati pitanja na tu adresu umjesto na staru. Na stranici pod “sugestije i kritike” također je promijenjena email adresa tako da je sve u skladu.


Preuzmite plaćenu WinNovosti aplikaciju (bez reklama) ovdje


Preuzmite besplatnu WinNovosti aplikaciju (sa reklamama) ovdje


Nadogradnja će se pojaviti vjerovatno danas u trgovini jer je još u obradi, taj proces može potrajati i do 24 sata. Javite nam utiske u komentarima i ako imate još sugestije oko aplikacije koje bi mogli uvesti u narednim nadogradnjama.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar