8.7.17

Windows 10 Fall Creators i na sporom načinu primanja nadogradnji

build 16232
Microsoft je napokon pustio Windows 10 Fall Creators ažuriranje za Windows insajdere na sporom načinu primanja nadogradnji (Slow ring). Od objave Windows 10 Creators ažuriranja u aprilu ove godine, Microsoft je izdavao nove buildove, ali samo na brzom (i manje pouzdanom) načinu primanja nadogradnji (Fast ring). To se mijenja danas sa buildom 16232.

Build 16232 uključuje mnoge novosti koje donosi Windows 10 Fall Creators ažuriranje. Microsoft donosi mnoštvo novih funkcija i poboljšanja koje su testirali insajderi brzog kruga, sada je to konačno dostupno i sporom krugu.

Veći je spisak novih stvari koje donosi build 16232. Najupečatljivija je osvježeni dizajn, poznat kao Fluent (Tečni) dizajn. Poboljšanja kod korišćenja olovke i čitanja knjiga na Microsoft Edgeu su, takođe, prisutna, kao i poboljšanja performansi. Tu su i nove Kortanine mogućnosti, Moje osobe, kao i unapređene Fotografije (Story Remix). Olakšano pisanje smajlića, kao i novi smajlići, te potpuno nova tastatura za zaslone osjetljive na dodir.

Jednostavno rečeno, build 16232 donosi skoro sve viđeno u brzom krugu primanja nadogradnji, ali stabilnije i pouzdanije. Ako ste na sporom načinu primanja nadogradnji ažurirajte vaš sistem i pišite nam iskustva u komentarima.

Izvor: MSPowerUser

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar