12.8.17

Windows 10 Mobile dobija nove smajliće

смајлићи
Microsoft je nedavno izdao novu nadogradnju Windows 10 Mobilea za insajdere, ovaj puta sa novim opcijama, a ne samo držeći se ispravljanja grešaka što je bio slučaj sa prethodnim izdanjima.

Izdanje je pušteno za brzi način primanja nadogradnji i nema informacija kada će biti pušteno i za spori.

Najveća promena je dolazak novih smajlića (Emoji 5.0), koji su bazirani na poslednjem Unicode ažuriranju i izjednačavaju smajliće na računaru i telefonu.

Kao što smo uradili na ličnim računarima dodajući podršku za poslednje Unicode ažuriranje – uključujući nove grickalice, radnje, dinosaure, kao i fiktivne ličnosti poput genija, vile i zombija – sada smo to učinili i sa Windows 10 Mobileom u ovom izdanju. Doterali smo i neke naše originalne smajliće prema vašim povratnim informacija i približili izgled sa onim na drugim platformama (pridržavajući se Windows stila).

Microsoft je još dodao podršku za kineski lunarni kalendar, koji je, takođe, dostupan i za lične računare i za telefone.

Izdanje donosi i dve ispravke, jedna ispravlja grešku 8007000B koja je uzrokovana ne čuvanjem aplikacija na SD kartici.

Ispravka za 80070057, odnosno grešku koja pogađa aplikacije koje instalirate ili ažurirate iz Windows prodavnice je na putu.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar