1.1.18

Sretna Nova godina

Nova godina

Windows Novosti ekipa vam želi sretnu Novu godinu, mnogo zdravlja i sreće kao i više informacija i znanja.


Mnogi su pitali šta i kako dalje sa Windows Novosti i ovdje želimo podijeliti neke ideje s vama. Kao što znamo Windows Mobile ili Windows Phone kao operativni sistem je mrtav i tu nemam dvojbe, naravno da nema smisla pisati članke o Windows Phone svakodnevno i zbog toga smo  se fokusirali i na Windows tj. PC, tablete i Laptope, međutim i tu nema “mnogo” informacija koje bi mi željeli prenositi čitateljima kao što smo to radili sa Windows Phone zadnjih godina.


Odlučili smo da ćemo se preusmjeriti generalno na vijesti iz IT svijeta, bez obzira na proizvođača, ime operativnog sistema ili oblik uređaja. Sve što je zanimljivo od Bitcoina (Blockchain), preko Tesla raketa i solarnih automobila, do kućanskih aparata povezanih sa internetom, od Androida preko iOSa do ostalih  sistema koji su zanimljivi, pokušat ćemo pokrivati sve vijesti koje su zanimljive tako da vi imate i dalje izvor informacija kojem možete vjerovati kao što ste nam vjerovali i zadnjih godina. Kao i do sada nećemo objavljivati neosnovane i neprovjerene vijesti.


Ime Windows Novosti ostat će za sada dok vidimo neko prikladno ime i domenu za budućnost. Aplikacije za Windows 10 i Windows 10 Mobile ostat će i samo će dobiti novi brend kada se odlučimo za novi, dodatne aplikacije za Android ili iOS nisu u planu trenutno ali nikad ne reci nikad, tim motom se vodimo od početka.


Nemojte mnogo piti i uživajte u novoj godini, budite sretni, nasmijani i zdravi. Ostavite nam svoje utiske i ideje za budućnost Windows Novosti.


Vaša Windows Novosti ekipa

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar