5.3.18

Dinamic Wallpaper aplikacija ima nadogradnju

Naslovna za Dinamic Wallpaper Mobile   PC

Dinamic Wallpaper aplikacija danas ima nadogradnju i manje saopštenje. Radi činjenice što sam preselio u drugu državu i moje aplikacije nisu mogle biti više na BiH razvijačkom računu Microsofta te su sve aplikacije uključujući i Dinamic Wallpaper morale “preseliti” na novi račun.


snip_20180305174550

Tokom migracije aplikacije kod Dinamic Wallpaper aplikacije nastupili su problemi i Microsoft je nije mogao migrirati bez posljedica te je o stala jedina šansa da napravim novu aplikaciju na novom računu i polako migriram dio po dio cijelu aplikaciju.


Nažalost kod tog procesa izgubljene su brojne ocjene koje su skupljane zadnjih godina, te svi plaćeni dijelovi koje su korisnici kupovali kao 500px Makro tema unutar aplikacije. Microsoft to dvoje pored linka aplikacije nije mogao migrirati.


snip_20180305180008

Nova verzija aplikacije je 2.0.17 i donosi novu temu “Grad i arhitektura” koja će vam donijeti urbane scene kao i arhitekturu direktno na pozadinu vašeg uređaja. Dodatno nova verzija donosi novosti oko dizajna, posebno vidljivo na bijeloj temi aplikacije, ispravke grešaka i reklame. Reklame će mi pomoći u daljem razvijanju aplikacije i boljoj podršci korisnicima.


I da ne bi ostavio stare korisnike na cjedilu za sve one koji su imali 500px Makro temu otključanu neka kliknu na vaučer ovdje i otključaju 500px Makro u novoj aplikaciji, kôd važi za 20 otključavanja i nakon toga ako ne uspijete da otključajte samo se javite putem emaila i neću vas ostaviti na cjedilu.


Dodatno evo i vaučer za temu “Grad i arhitektura” kojeg možete besplatno otključati i koristiti na svim vašim Windows 10 uređajima. Nažalost nije ipak sve tako lijepo i aplikacija ima problem sa starijom verzijom Windowsa i to 14393, korisnici koji koriste Dinamic Wallpaper na toj verziji neka pokušaju nadograditi na noviju verziju jer aplikacija neće moći postaviti temu ili preuzeti fotografiju iz teme, radim već na rješavanju tog problema (ako je do aplikacije).


Preuzmite Dinamic  Wallpaper aplikaciju ovdje pod novim linkom jer stari više ne važi.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar