O Windows Novosti


Ovo je Windows Novosti, jedan blog posvećen Microsoft-ovoj zadnjoj i najvećoj mobilnoj platformi. Ovdje možete pronaći recenzije kao i sve moguće informacije, savjete i osnovne pojmove Windows Phone i Windows platforme. Jedan naš cilj jeste objektivno izvještavanje o novostima Windows Phone-a kao i Windows-a. Ovo je mjesto gdje neće biti prepucavanja s drugim platformama na tržištu, od ovog bloga nemojte očekivati trač o drugim operativnim sistemima osim ako je zasluženo i opravdano na žurnalistički način.

Drugi cilj ovog bloga jeste da vam pruži informacije sa različitih drugih blogova, internet stranica i drugih pouzdanih izvora. Windows Novosti želi uskoro steći vaše povjerenje te biti broj 1. izvor vaših informacija o ovoj platformi na našem govornom području.

Nadam se da čete uživati u čitanju te da će smanjiti vašu žeđ za informacijama. Želimo biti konkretni, informativni i tačni! S vašim komentarima to možemo i uspjeti te je svaka vaša kritika o nama ili komentar samo poticaj za još bolji rad!

Moram napomenuti da bilo kakvo kopiranje, bilo kojeg sadržaja bloga ili samog bloga i njegovog dizajna je zabranjeno i samo dozvoljeno uz naše odobrenje. Za dalje reproduciranje i istinitost sadržaja koje smo citirali sa stranih izvora dotični izvori preuzimaju odgovornost. Osobe koje kopiraju takve sadržaje neka se obrate izvorima za dozvolu. Sadržaje koje smo lično preveli sa stranog jezika na naš jezik su naše lično vlasništvo i ako već imate namjeru kopirati naš tekst navedite nas kao izvor. Ne odgovaramo ni za kakve štete napravljene nekom od naših recenzija ili tehnikom. Ne odgovaramo za bilo kakve štete i upozoravamo sve da Windows Phone ili Windows uređaji nisu igračke te ne dirajte u sistem koji lično ne razumijete!

Druga veoma važna napomena jeste da ja nismo nikako povezani sa Microsoft-om, niti smo njihovi radnici.

Windows Novosti ima dvije aplikacije na Windows trgovini, jedna besplatna sa reklamama i jedna plaćena bez reklama. Plaćena verzija Windows Novosti aplikacije uvijek ima neke nove funkcije unaprijed koje besplatna nema, osim toga plaćena verzija nema reklama unutar aplikacije. Plaćanjem aplikacije na jednoj platformi kao npr. Windows Phone stičete pravo na besplatno preuzimanje iste aplikacije za Windows računare. Jedini uslov jeste da na računaru morate imati isti email/nalog kao i na telefonu.

 
Autori: Dino Borogovac, Željko Majstorović, Filip Marijanović, Antun Čivić i Kosta Kuprešak 
Kolega za Forum i komentare: Nihad Begić
Prvi članak objavljen: 28.04.2012
Kontakt email: winnovosti@outlook.com


Ako imate pitanja u vezi reklamiranja na našoj stranici, imate info stranicu na kojoj možete pronaći sve potrebne informacije i stupiti u kontakt s nama oko dogovora za reklamiranje.